Skön vinst för LHC

Linköping tog en mycket skön vinst på hovet, med ”klara” 4 – 2, där lhc sedan tidigare inte vunnit sedan premiären just mot aik sedan den 15 septemper 2012.

Grunderna till vinsten var ändå aiks försvar som slarvade mycket och gav lhc mycket puck i anfallzon, och där var lhc sylvassa. väldigt kul att se att målproduktionen fungerar, jämfört med förra säsongen.

Rykten säger att viktor stålberg tränrar just nu med frölunda. får se om det utvecklas och att han blir spelklar inom snar tid. kanske, vi får se.

Modo har i alla fall gått ut med att dem inte kommer att ta in flera NHL spelare. Anledningen till att alexander steen är med i lager är att samuel påhlsson är skadad.
Mike helber, klubbdirektör i LHC gick ut rätt bestämt att han var säker på att modo inte skulle ta in flera spelare in i laget utan att det var en spelare som skulle komma in och backa upp alexander steen. bra gjort att modo tycker jag då dem har en bra trupp enligt mig. man kan nästa kalla en spelare som kyle chumiskey ” lockout ” spelare för han är en spelare som skulle kunna platsa i NHL är jag övertygad om, dock får ut maximalt mer i en liga som elitserien skulle jag tro.

BIK Karlskoga knäppte till Mora på bortaplan. Starkt gjort att karlskoga med tankte på att mora känns rejält vassa för tillfället.

samma sak gjorde Oskarshamn som slog västerås med hela 7 – 3 där västerås inte får någon Patrik berglund effekt. en spelare gör inte ett helt lag. Men Alexander steen gjorde Modo idag i alla fall, men jag tycker modo har kännts tyngre med Alexander steen i laget, mot brynäs var dem bra tycker jag.

På lördag Linköping – Modo  jag tror mitt kära linköping får det tufft. säger 3 – 4 efter sudden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *