Stor show av Davos Lockoutspelare

Davos tog in Joe Thornton, San josé sharks, samt Rick Nash, New york Rangers och det blev succé första matchen. man slog rapperswil med hela 9 – 2 där de gjorde hela 8 poäng tillsammans, nash gjorde hattrick i första perioden (!) och thornton assisterade till dem alla.

Såg Linköping spela borta mot brynäs ikväll. var en bra match, men inte kul när domarna går in och tar felaktiga beslut. rahimi blev utvisad 3 gånger av saker han definitivt inte borde ha fått utvisningar av. hans tackling som han gav ut var en riktigt bra och fin tackling, sen blåser sören persson utvisning, vilket var ett stort misstag. sedan situationen när jämtin åker på en 10 minuters utvisning, den fick han enbart för att det är ” jämtin” . riktigt tråkigt. förstår varför roger melin var så upprörd. sällan man ser han så upprörd.

Nya tag mot växjö på måndag. då är vi riktigt taggade kan jag lova. räkna med en taggad weinhandl.

Lite rykten, Ssk kan gå miste om Tom Wandell, då han är på väg till KHL. Enligt han själv så är han positiv till att spela i ryssland, då han hört mycket gott om klubben, Serverstal Tjerepovets. han har fått ett konkret erbjudande och Niclas Bergfors spelar i klubben sedan tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *