Allsvensk klubb intresserat av Wojtek Wolski

Igår kom meddelande ifrån polsk media att Wojtek Wolski skulle spela i polska liga. Nu har dock en svensk klubb blandat sig in i kampen om NHL forwarden. En tjeckisk klubb ska också vara intresserade.

Det står mellan polen tjeckien och sverige för den polska NHL forwarden.

HC Kladno har nu hela 5(!) lock-out spelare i laget. jag skulle aldrig vilja ha in så många spelare i mitt lag som kan förstöra ett lag på många sätt, fast väldigt bra spelare vi pratar om, Jagr, Kaberle, Plekanec, Zidlicky och Tlusty.

Läste att Karlskronas storväxte forward som man tog in ifrån norge inför säsongen, inte längre blir kvar i klubben. en skada stoppar honom ifrån spel och karlskrona bryter kontraktet för att kunna ta in en ny toppspelare uppger calle höök, sportchef i karlskrona.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *